Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen Servicepakketten
Voorthuizen Hoevelaken
Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen Servicepakketten

CONTACT


Beek Bikes
Westerdorpsstraat 87
3871 HW Hoevelaken
T (033) 752 26 58
hoevelaken@vanbeekfietsen.nl

Openingstijden

Ma:  Gesloten
Di:  8.30-18.00
Wo:  8.30-18.00
Do:  8.30-18.00
Vr:  8.30-18.00
Za:  8.30-17.00
Zo:  Gesloten

Klik hier voor een ANWB offerte.

WELKOM BIJ BEEK BIKES

Alle gerenommeerde merken op voorraad!

GEBRUIKTE KINDERFIETSEN

Jongen en Meisjes fietsen van 12,5 tot 26 inch

RUIME VOORRAAD TOP OCCASIONS

neem hier een kijkje >


WELKOM

Welkom bij Beek Bikes Hoevelaken:

Het adres voor 400m² Fietsvoordeel. Op 400m² staan hier ruim 450 fietsen voor u uitgestald.

"Beek Bikes" nog maar drie jaar in Hoevelaken, maar met al meer dan 25 jaar ervaring in de rijwielbranche met rijwielzaken in Voorthuizen en Hilversum. 

In onze winkel vindt u een ruim aanbod aan gebruikte fietsen, in alle soorten, maten en prijsklasse; Van stationsfiets tot zo goed als nieuw.  Al onze gebruikte fietsen zijn geheel nagezien, schoongemaakt en worden geheel compleet en 100% rijklaar afgeleverd. Vanaf € 125,- geven wij 3 maanden garantie.

Naast de vele gebruikte fietsen hebben wij ruim 100 overjarige nieuwe modellen kinder- stads- elektrische en sportieve fietsen tegen messcherpe prijzen cq inruilacties. Een kleine greep uit ons aanbod vindt u hierboven onder het kopje "Aanbiedingen".

In onze winkel hebben wij ook enkele nieuwe fietsen van Batavus, BSP, Gazelle en Sparta. Omdat wij een filiaal zijn van  Van Beek's Rijwielhandel in Voorthuizen kunnen wij alle nieuwe modellen van de bekende A-merken leveren. Onder het kopje "Nieuwe Fietsen" staat een overzicht van alle fietsen die wij in Hoevelaken hebben staan en u ook kunt proberen. Voor het complete assortiment kunt u ook terecht in de winkel in Voorthuizen en kan de fiets daarna in Hoevelaken worden afgeleverd en kunt u hier ook terecht voor de gratis servicebeurt en garantie.

"Altijd de wind in de rug". In onze winkel besteden wij ook veel aandacht aan de elektrische fietsen. U vindt bij ons een ruim assortiment gebruikte elektrische fietsen met garantie en vele overjarige modellen tegen zeer scherpe prijzen. Meer hierover vindt u onder het kopje over elektrische fietsen.

Nu ook verhuur van elektrische fietsen. Twijfelt u over de aanschaf van een elektrische fiets of wilt u eens heerlijk genieten van de fiets en de vele fietsroutes, huur dan een van onze luxe en comfortabele elektrische fietsen. Alle informatie hierover vindt u onder "Elektrisch Verhuur". 

Kortom:  Kom fietsshoppen bij Beek Bikes in Hoevelaken.

FIETS-AANBIEDINGEN

HELLO KITTY


Hello Kitty HELLO KITTY met Velgremmen
van: 149,-
Voor: 89,-

Meer info »

SUPERIOR


Superior SUPERMAN HERO met Velgremmen
van: 149,-
Voor: 89,-

Meer info »

SUPERIOR


Superior SUPERMAN HONOR met Velgremmen
van: 179,-
Voor: 99,-

Meer info »

Deel het met uw vrienden!


ONZE MERKEN


Sparta

BSP

Gazelle

Kreidler

Batavus

SLEUTELSERVICE


AXA Stenman

Abus

Trelock

PLAN UW FIETSROUTE