Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen Servicepakketten
Voorthuizen Hoevelaken
Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen Servicepakketten

CONTACT


Van Beek's Rijwielhandel
Verbindingsweg 29A
3781 LR Voorthuizen
T (0342) 47 36 24
info@vanbeekfietsen.nl

Openingstijden

Ma:  Gesloten
Di:  8.00-18.00
Wo:  8.00-18.00
Do:  8.00-18.00
Vr:  8.00-20.00
Za:  8.00-17.00
Zo:  Gesloten

Klik hier voor een ANWB offerte.

WELKOM BIJ VAN BEEK'S RIJWIELHANDEL

Alle gerenommeerde merken op voorraad!


      

WELKOM

Van Beek’s Rijwielhandel;  1500m² Fietsplezier.

30 jaar geleden is het allemaal begonnen met de verkoop van gebruikte fietsen op de markt en bij het ouderlijk huis. Op dit moment kunnen we u in onze winkel een assortiment laten zien van ruim 1000 nieuwe- en gebruikte fietsen.

Van Beek’s Rijwielhandel is een familiebedrijf waarbij service, kwaliteit en persoonlijk advies in een hoog vaandel staan. We hopen u graag in onze winkel te mogen ontvangen, de koffie staat klaar.

Op de begane grond hebben wij de nieuwste modellen van Batavus, BSP, Gazelle, Kreidler en Sparta voor u staan. Wij hebben van deze merken de nieuwste modellen, van kinderfiets tot aan de elektrische fietsen. Ook alle mogelijke fietsonderdelen en accessoires zijn hier ruim voorradig.

Op de 1e verdieping staan honderden gebruikte fietsen, in alle soorten, maten en prijsklasse. Van stationsfiets tot zo goed als nieuw. Tevens staan hier 250 overjarige nieuwe modellen kinder-, stads-, elektrische- en sportieve fietsen tegen messcherpe prijzen of  inruilacties.

"Altijd de wind in de rug". In onze winkel besteden wij ook veel aandacht aan de elektrische fietsen. U vind bij ons de nieuwste modellen en kleuren, daarnaast hebben wij ook een assortiment gebruikte elektrische fietsen en vele overjarige modellen tegen zeer scherpe prijzen.

Nu ook verhuur van gewone en elektrische fietsen. Twijfelt u over de aanschaf van een elektrische fiets of wilt u eens heerlijk genieten van de fiets en de vele fietsroutes op de Veluwe, huur dan een van onze luxe en comfortabele fietsen.

De op onze website getoonde tweedehands fietsen zijn slechts een kleine greep uit ons totale aanbod. Al onze gebruikte fietsen zijn geheel nagezien, schoongemaakt en worden geheel compleet en 100% rijklaar afgeleverd. Fietsen vanaf € 125,- zijn voorzien van 3 maanden garantie. Tevens kunt u bij ons al de fietsen proberen op onze ruime parkeergelegenheid. 

Staat de juiste fiets voor u niet op de website, vul dan de contactgegevens in met uw wensen en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Niet al onze fietsen staan op de website.

Kom Fietsshoppen bij van Beek's Rijwielhandel.

FIETS-AANBIEDINGEN

SPARTA


Sparta E-SPEED
van: 3.399,-
Voor: 2.649,-

Meer info »

MULTICYCLE


Multicycle XELO
van: 3.499,-
Voor: 2.499,-

Meer info »

MULTICYCLE


Multicycle XELO
van: 3.299,-
Voor: 2.399,-

Meer info »

Deel het met uw vrienden!


ONZE MERKEN


Batavus

Gazelle

Kreidler

BSP

Sparta

SLEUTELSERVICE


AXA Stenman

Trelock

Abus

PLAN UW FIETSROUTE