Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen Servicepakketten
Voorthuizen Hoevelaken
Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen Servicepakketten

CONTACT


Van Beek's Rijwielhandel
Verbindingsweg 29A
3781 LR Voorthuizen
T (0342) 47 36 24
info@vanbeekfietsen.nl

Openingstijden

Ma:  Gesloten
Di:  8.00-18.00
Wo:  8.00-18.00
Do:  8.00-18.00
Vr:  8.00-20.00
Za:  8.00-17.00
Zo:  Gesloten

Klik hier voor een ANWB offerte.

Servicepakketten

Bepaal zelf uw korting bij de aanschaf van uw nieuwe fiets! Bij ons heeft u de keuze uit verschillende servicepakketten.

Deze servicepakketten zijn ontstaan als antwoord op de vele internetaanbieders en prijzen.

Op deze manier kunt u bij ons terecht voor internetprijzen maar ook voor ouderwetse service, kwaliteit en nazorg. Aan u de keuze.

Brons

U ontvangt hier de maximale korting. De fiets wordt rijklaar afgemonteerd en afgesteld op de gebruiker. In tegenstelling tot internet geven we u een deskundig advies en kunt u de fiets proberen. De fiets wordt afgeleverd met twee jaar fabrieksgarantie. Inruil van uw oude fiets is niet mogelijk.

Zilver

U ontvangt een korting van 10% op de adviesverkoopprijs. De fiets wordt rijklaar afgemonteerd, voorzien van een vaseline beschermlaag, worden de draaiende delen extra gesmeerd en wordt de fiets afgesteld naar wens van de gebruiker. De eerste servicebeurt ontvangt u tegen een gereduceerde prijs. De fiets wordt geleverd met twee jaar fabrieksgarantie. Inruil van uw oude fiets is niet mogelijk.

Goud

Voor mensen die voor maximaal fietsplezier gaan en ontzorgt willen worden is het gouden servicepakket een aanrader. Bij dit servicepakket is het inruilen van uw oude fiets mogelijk. Heeft u niks in te ruilen dan ontvangt u van ons een tegoedbon van 5% van de aanschafwaarde van de fiets.

Bij het gouden servicepakket wordt uw nieuwe fiets geheel rijklaar afgemonteerd, voorzien van een vaseline beschermlaag, worden de draaiende delen extra gesmeerd en wordt de fiets afgesteld naar wens van de gebruiker. Uiteraard geven we u in de winkel een deskundig advies en kunt u de fiets proberen.

Bij het gouden servicepakket is de eerste servicebeurt gratis en de tweede servicebeurt voor een gereduceerde prijs. Uiteraard is de fiets voorzien van twee jaar garantie inclusief montage en proberen we u met onze quick service zo snel mogelijk te helpen. Mocht uw fiets toch achter moeten blijven dan ontvangt u gratis een leenfiets, ook eventueel elektrisch. Onze nazorg en service is hier maximaal.

Bij het gouden servicepakket ontvangt u 10% korting op accessoires en worden de accessoires gratis gemonteerd.

Het gouden servicepakket biedt nog meer voordelen zoals:

  • Haal en breng service bij calamiteiten.
  • 5% korting op de fietsverzekering.
  • Zadel omruilgarantie.


Deel het met uw vrienden!


SLEUTELSERVICE


Trelock

Abus

AXA Stenman

PLAN UW FIETSROUTE